Syksy…joko se kesä meni?

Kesää odoteltiin ja nyt onkin jo syksy. Menipä se taas nopeasti. No onneksi muutama hellepäiväkin ehdittiin kokea. Syksy onkin säiden puolesta haastava…lievästi sanottuna. Viljat on saatu onneksi puitua urakoitsijan toimesta. Oljen keruu on pahasti kesken. Olkia kerätään pitkin pitäjää, noin 200 hehtaarin alalta. Tästä noin viidennes on saatu paalattua ja käärittyä. Lehmien kolmas säilörehusato saatiin talteen viime viikolla, sekin joutui odottamaan niiton jälkeen viikon verran paalausta sateiden kiusatessa. Hiehojen säilörehu päästään toivottavasti tekemään tulevalla viikolla. Jos vain sääennusteet pitävät paikkansa, pitäisi viikon verran ainakin olla kuivempaa… Tässä ammatissa on se huono puoli, että sopivaa säätä ei voi tilata=) Luonnon armoilla mennään. Tai ehkäpä siinä onkin työn viehätys…?